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Q1. On the Cover Page, under Instructions to Vendors, Special Instructions  
It says to complete the Proposed Service Summary Form and submit with the 
original proposal.  Is there a specific place within the proposal that this form 
should be located (i.e. should it be placed after the Cover Page)?  Since it is 
only required to be submitted with the original, do we have to number it?  Is it 
part of the 100 page count?  

 
R1. Submit one copy of the Proposed Service Summary Form in separate 

envelope.  Using a paper clip attach the envelope to the original 
proposal.  Do not number the Proposed Service Summary Form. This 
form is not included in the page limit.    

 
Q2. Page 25, Section 4; Sub-section 4.2.5.3.4 County/Counties to be Served 

and Number of Slots Proposed  
Is it ok to say that a provider will serve all counties in the state of Alabama or 
do you prefer that all counties be listed separately? 

 
R2. It is ok for Vendors to serve all counties in the state of Alabama.  

Vendors may state they will serve “statewide”  slots and no need to 
specify all 67 counties. 

 
Q3. Page 18, Section 3.2 Q regarding tracking discharge clients at 6, 12, 18, and 

24 months: Does this requirement apply to Foster Care only? 

R3. No. 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 




